Wat 2014 ons brengt… Ruth Koleva – What Am I Supposed To

Press pic RuthRuth Koleva is geboren in een  postcommunistisch Oost-Europa. Muzikaal gevormd door klassiekers als Marvin Gaye, Ella Fitzgerald en Nat King Cole. Geïnspireerd door Erykah Badu en Jill Scott. Ontwikkeld tot een veelzijdig en geïnspireerd artiest via de Hollywood Pop Academy en reizen naar India en Thailand. De jonge zangeres brengt op 20 februari 2014 haar nieuwe album ‘Ruth’ uit. Thuisland Bulgarije heeft de zangeres al omarmd en erkende haar talent onder andere met een ‘Grazia Woman Of The Year Award’. Nu is het de beurt aan Nederland om kennis te maken met haar rauwe charme en vocaal talent.
Nederland is voor Ruth geen onbekend terrein, ze heeft een appartement in Amsterdam en nam haar nieuwe album op in onze hoofdstad in de Flowriders Studio. Op het album werkt ze samen met toetsenist en producer Vincent Helbers (Seravince, Flowriders) drummer Richard Spaven (Jose James, Finn Silver, Guru, Flying Lotus), vocalist Sharlene Hector en schrijvers Colonel Red, Rachel Row, Diggs Duke en Staminia Mc.
Voordat haar album later in februari uitkomt verwend ze ons met een eerste single. What Am I Supposed To is een relaxte track geworden. Mooie, cleane stem en een productie die je lekker doet mee bewegen.

Interesse? Luister het nummer hieronder en deel je mening met ons…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.