Recensie: Noel Gourdin – City Heart, Southern Soul (2014)

gourdinGourdin lijkt niet een hele bekende naam, maar sleutelt toch al enige tijd aan zijn muzikale weg. Dit jaar was hij weer helemaal terug met de single Patience. In mijn oren een sterke single en daarmee was het mij ook waard dit album te beluisteren. Mijn bevindingen lees je hier onder.

Het album opent met de sterk R&B song Spotlight Lovin’. Noel heeft een prettig stemgeluid en het nummer glijdt makkelijk je oren in. Deze positieve vibe wordt nog extra versterk door Foxxxy. Ook kan Gourdin het niet laten af en toe wat te standaard R&B te laten horen. Luister maar eens naar Heaven Knows, No Worries, Photography, Can’t Waite en I Want You. Een vrij groot gedeelte dus, maar dat betekent niet dat het slechte songs zijn. Puur iets te makkelijk.
Echt leuk wordt het op deze plaat met Don’t You Wanna, het door blazers gedreven Come Over en de eerder benoemde single Patience.

Een makkelijk album van Noel Gourdin. Gewoon omdat het kan en gewoon omdat je muziek niet altijd te moeilijk moet maken.
bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s