Best of 2014, de beste albums: #7 | Myles Sanko – Forever Dreaming

Er is niks leuker aan december dan de eindejaarslijtsjes. Ook bij Opus de Soul bedienen we ons hier ook graag van. Nummers en albums, ze komen beiden voorbij. Dit jaar doen we het op album-vlak met een top15. Eerst nummers vijftien tot en met elf en daarna dagelijks een nieuwe in de lijst, tot aan die ene numero uno!
Een divers jaar is het zeker geworden, dat blijkt ook wel uit de stijlen die we terugzien in de top15. Maar genoeg gezwetst, laten we het over de muziek hebben.

 

myles sankoLégère, het wordt een label om steeds meer in de gaten te houden. Ze hebben mij daar al meermaals weten te verrassen met ijzersterke platen. Onder andere Gizelle Smith, Caroline Lacaze en Nick Pride deden mij veel positiefs. En toen was er de Britse Myles Sanko. Soul en het Verenigd Koninkrijk gaan de laatste jaren goed hand in hand en vooral aan de andere kant van het kanaal weten ze goed de 60’s en 70’s sound met de hedendaagse muziek te mixen. Onverdeeld hip, onverdeeld populair.
Een plaat die mij vooral vocaal overtuigd heeft. Het hoorbare gemak waarmee Sanko zijn stem beheerst is erg prettig. De instrumentatie is altijd ik in orde en de sfeer is ongedwongen strak. Met Forever Dreaming van Myles Sanko hebben we hier één van de allerbeste platen van 2014 te pakken. No doubt about that!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s