Best of 2014, de beste albums: #6 | Zara McFarlane – If You Knew Her

Er is niks leuker aan december dan de eindejaarslijtsjes. Ook bij Opus de Soul bedienen we ons hier ook graag van. Nummers en albums, ze komen beiden voorbij. Dit jaar doen we het op album-vlak met een top15. Eerst nummers vijftien tot en met elf en daarna dagelijks een nieuwe in de lijst, tot aan die ene numero uno!
Een divers jaar is het zeker geworden, dat blijkt ook wel uit de stijlen die we terugzien in de top15. Maar genoeg gezwetst, laten we het over de muziek hebben.

 

zaraEen bezige bij, deze dame. In 2011 kwam nog haar debuutalbum uit op het vermaarde Bronswood label en werd ze neergezet als de vrouwelijke versie van José James. Nu is het begin 2014 en ligt haar nieuwste plaat alweer klaar. De Londonse dame overtuigde behoorlijk met haar eerste plaat. Deze nieuwe werd dus wel verwacht. Sterker, er werd naar uit gekeken. Wij zijn dan natuurlijk niet de beroerdste en hebben haar nieuwe werkje aan een luisterend oor gelegd.
Een zeer geslaagde tweede plaat dus van Zara McFarlane. Deze dame kan makkelijk wedijveren met alle grote namen die het hele muziekjaar voorbij komen. Aandacht die ze niet krijgt, maar wel verdiend. Met deze review hopen we wat bij te kunnen dragen aan die aandacht, want iedereen moet dit gewoon beluisteren. Zo is muziek bedoeld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s