Myles Sanko, live @ Paradiso, Amsterdam (4-10-2015)

Gisterenavond was poptempel Paradiso het podium voor een soulfeestje van Myles Sanko. Met een EP en LP op zak kwam hij naar Amersterdam om ons te verblijden met zijn swingende muziek en persoonlijkheid.

Dat Myles Sanko geen introductie meer nodig heeft lijkt mij duidelijk. En dat deze Britse artiest dat zelf ook vond bleek wel uit de start van zijn optreden. Gewoon meteen spelen en knallen, twee nummer achter elkaar, voor een praatje te maken met het publiek. En lekker kletsen kan hij zeker ook. Naast de standaard teksten die elke muzikant gebruikt ook daadwerkelijk persoonlijke variaties. Zo had hij het onder andere over het onheil dat boven Radio 6 Soul & Jazz hangt en vertelde hij bevlogen over zijn inspiraties.
Een inspiratie die hij zelf ook kan worden als hij de kwaliteit van zijn muziek en live performances zo door blijft zetten. Natuurlijk is het fijn om op het podium te staan met zo’n retestrakke band, maar Myles pakte keihard de hoofdrol met zijn prachtige stemmen en spatzuivere noten. Energiek en groovend als het moest en timide en oprecht als het nodig was. Alle hits kwamen voorbij en ook wat covers (bijv. van Marvin Gaye) waren deel van zijn setlist. Ik kan jullie zeggen: een optreden van Myles Sanko is een waar feestje. En wat een sympathieke kerel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s