Recensie: Mapei – Hey Hey (2015)

heyheyEigenlijk zou deze plaat al in 2014 uit moeten komen, maar het is uiteindelijk 2015 geworden waarin dit album wijdverspreid verkrijgbaar is. Een paar hitjes heeft ze in de tussentijd wel op haar naam en daarom is dit best een album om naar uit te kijken. Een album waarvan de muziek zeer waarschijnlijk richting de modern R&B/Pop zal gaan. Maar of ze daar wat variatie in heeft gezocht zal blijken.

Het begint allemaal met de fijne en aanstekelijke radiohit Don’t Wait. Change is daaropvolgend ook voer voor de radio. Wel wat platter en simpeler als de opener, en vrij dancy. Blame it One Me is niet zo’n heel boeiend nummer, wel erg toegankelijk.
Come on Baby heeft een goede energie en is ook weer goed materiaal voor de radio. Een kleine verrassing is er wel met Things You Know Nothing About. Hier zit namelijk een soort tiphop in. Een leuke verrassing is dit wel.
As 1 is dan weer rustig, ingetogen en met een plopje. Second to None heeft dan meer rap en is een stoerder nummer. Om daarna via het poppy Believe weer hitmateriaal te presenteren.
Step Up heeft dan juist weer meer gitaar en volle beats, een cool nummer. Daar waar Keep it Cool speels en theatraal is. Een feestje wordt het echt met Million Ways to Live. Een stoer nummer. Lekker dansen daarna op What’s Innit 4 Me. Hierna een andere, maar niet heel verschillende versie van Don’t Wait om dan af te sluiten met het rommelige Orphan en het lieflijke Baby It’s You.
[bol_product_links block_id=”bol_5655ecf424b99_selected-products” products=”9200000034597520″ name=”heyhey” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”DBDBDB” border_color=”000000″ width=”200″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.