Recensie: NAO – For All We Know (2016)

naoDe wat meer alternatieve R&B maakt een roerige tijd door. Roerig in die manier dat het steeds populairder wordt. Deze sound komt vooral vanuit de Verenigde Staten, maar ook het Britse eiland kan er wat van. Dat wordt mede bewezen door NAO. Er zijn al twee platen en twee EP’s. Tijd voor weer wat nieuws dus.

Dat nieuws start met een korte intro een intro die verder gaat in Get to Know Ya. Een lekker swingend en disco-achtig nummer waar ik wel vrolijk van wordt. Misschien komt dit mede doordat de zon ook schijnt. Of komt het gewoon omdat het fijne muziek is? Net zo als ik Inhale Exhale ook een lekker nummertje vind. Ik moet daarbij wel aangeven dat voorgaande song beter is. Dat is wel redelijk terzijde hoor.
Na een skit is er Happy. Een nummer met en dikke, diepe bass die vooral opvalt. Verder ook weer een prima song waardoor dit over de gehele linie en fijne en goede plaat lijkt te gaan worden. Het is eigenlijk jammer dat wederom een skit het onderbreekt.
Na die onderbreking is er Adore You. Een nummer met een zompige productie en opvallend meer helderheid op de vocalen. Dat lijkt vooral zo geproduceerd zijn. Daaropvolgend horen we In the Morning met zijn bekende overstuurde beats. Best lekker, net zo lekker als het stuiterende Trophy.
Bad Blood is dan een soort ballad met aanwezig productie, prima song maar niet heel opvallend verder. Een echte tegenvaller is er dan misschien in de vorm van het simpele DWYN. Snel vergeten en door met We Don’t Give A, een nummer dat weer lekker vrolijk makend is. Wat dan wel weer opgevolgd wordt door het eveneens simpele Give Me a Little of het makkelijke Fool to Love. De skit die nu komt lijkt even wenselijk.
Helaas lijkt dit niet het gewenste effect te hebben. Blue Wind is namelijk maar matig en vooral wat rommelig. Beter is dan zeker het lieve en rustige Girlfriend. Nog maar niet te spreken over afsluiter Feels Like.
[bol_product_links block_id=”bol_57c479fe172d8_selected-products” products=”9200000059262892″ name=”nao” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”DBDBDB” border_color=”000000″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.